Profesionalism, Simplitate, Claritate, Eficienta

Cine suntem ?

Suntem o echipa de oameni inimosi, cu experienta in domeniul juridic si financiar bancar care au decis sa lucreze impreuna si începând cu anul 2017, au inceput sa se ocupe si sa solutioneze problemele intampinate de clienti in relatiile cu bancile si nu numai.

Viziune !

Sa fim un centru de consultanta prietenos, eficient și de ajutor pentru oameni. Lucram pentru a oferi oamenilor un sprijin efectiv in aceasta societate. Orice om are nevoie de ajutor si sprijin pentru rezolvarea problemelor financiar bancare – noi suntem o solutie adaptata nevoilor clientilor.

Echipa

Fiecare om care lucreaza in aceasta echipa este atent ales atat din punct de vedere experienta cat si din punct de vedere principii morale. Noi formam o familie frumoasa in care ne primim si ajutam clientii.

Misiune!

 • • Misiunea noastra este de a reprezenta cel mai important si real sprijin clientilor;
 • • Le dam sansa de a rezolva problemele financiare și dispute juridice, de a incepe o noua etapa, fara problemele din trecut.
 • • Prin proceduri legale si cunoscand abuzurile din sistem , ne sprijinim clientii pentru a iesi din situatii dezavantajoase si a reveni la normal, indiferent de adversar (companii, institutii bancare sau institutii de stat).

Valori

Echipa este formata din oameni cu o bogata experienta financiar – bancara si colaboreaza cu experti pe problemele juridice si de abordare legala a problemelor.
Avem disponibilitatea, simplitatea si curajul necesar sa aparam și să reprezentam clientii in fata oricui. Stim ca putem influenta lucrurile in bine, iar asta o facem simplu si natural.
Stim ce avem de facut si transmitem clientilor nostri in cel mai bun mod ,pasii de urmat, termenele si procedurile pe care le facem pentru a rezolva situatia.
Ne respectam clientii si ii tratam asa cum am vrea noi sa fim tratați de catre ei.
Ne bucura mult ceea ce facem si punem suflet sa ne ajutam clientii sa reuseasca. Suntem mandri ca suntem consulting si ca inspiram celor din jur dorinta de implicare și de a ajuta.
Ne simtim direct raspunzatori pentru lucrurile pe care le facem, astfel, ne implicam si obtinem rezultate asumate pentru clientii nostri.

 • Septembrie 2017

  A fost înființată.
 • Mai 2018

  Am ajuns la peste 1000 clienti finalizati.
 • August 2018

  Clienti finalizati 1400 in continua crestere.

Acoperire nationala

Echipa noastra de specialisti isi desfasoara activitatea la nivelul intregii tari, avand experienta in gestionarea situatiilor juridice pentru clienti din toate regiunile Romaniei.
Avem reprezentanti in regiunile centrale ale tarii, fiind dispusi sa vi sa alature in intelegerea si solutionarea conflictelor de natura juridica intalnite.


UNDE NE GASITI ?

Ploiesti, Prahova, str. Paris nr.5

0739842448

0739842479

0732358789

0739842439

contact@radierebiroucredite.ro

 

Buy now